Klubbkläder

I samarbete med Stadium har vi tagit fram ett utbud av klubbkläder.

Produkterna levereras med logo enligt beskrivning på varje plagg. Tillägg för eventuellt broderat namn tillkommer.

Beställningar av produkter sker via Bushido Karate Karlskrona vid utprovningstillfällen eller via Stadium Teamsales webshop. Vid beställning på webshop för under 1000 kr tillkommer 149 kr i hanteringskostnad.

Den 21-24/11 har Bushido Karate klubbdagar på Stadium inne i Karlskrona. Under dessa dagar kommer hela vårt sortiment av klubbkläder, väskor, mössor och dylikt vara på utställning i teamsalesrummet i butiken. Där kommer man alltså kunna prova ut och beställa kläder och tillbehör, lagom för leverans till jul.

Under dessa dagar har dessutom Bushidos medlemmar 20% rabatt på ett köp i hela Stadiums butik. Kupong finnas att hämta på teamsalesrummet under dagarna. Ansvarig på Stadium är Roberth Månsson. Kolla in sortimentet i förväg här:

Bushido Profilkläder katalog

Bonus på Stadium

Alla inköp som görs via föreningen gynnar Bushido Karate Karlskrona i form av bonus. Även era privata köp på Stadium kan ge 3 % extra i bonus till föreningen. Allt som krävs är att du som privatperson är Stadiummedlem och
registrerar dig på stadium.se/teamsales och där väljer vilken/vilka föreningar du vill stödja. Stadiummedlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.
Självklart behåller du din personliga bonus.
Denna förmån gäller alla inköp på alla Stadiums butiker.

En reaktion på ”Klubbkläder”

Kommentarer inaktiverade.

Traditionell shotokan karate