I startgroparna för en ny termin

Om du funderar på att ta upp karaten igen efter pausen – nu är det ett bra tillfälle. Vi har byggt om schemat för att det ska passa klubbens behov bättre. Mer tid till träning! Har du någon som du tror skulle vilja börja? Ta med dem! Vi börjar 17 januari för gamla medlemmar, och 18 januari för nya.

Schemat innebär att alla elever har möjlighet till träning två gånger i veckan i egen grupp. Dessutom finns det möjlighet till att träna varannan söndag i öppen dojo. (Din tränare kan ge dig mer information vid terminens start om detta.) Vi uppmanar alla elever, oavsett grad, att komma på dessa öppna träningar någon gång då och då. Där finns ofta erfarna karate-kas som kan hjälpa dig med det du tycker är svårt.
Till vårens träningsschema

Inför våren kommer vi att återinföra de träningsböcker som vi började med häromåret. Varje elev får en träningsbok som ska namnas. I dessa böcker ska tränaren signera elevens närvaro i samband med varje pass. Boken lämnas i dojon och ska inte tas med hem. Detta för att den alltid ska vara på plats i dojon. Boken är också en hjälp för tränarna för att kunna följa elevens närvaro på passen på ett enklare vis.

Vi önskar dig ett gott nytt år! Välkommen tillbaka till en ny termin i januari!

mvh Instruktörer och styrelse